Založ si blog

Keď xenofóbiu vyučujú mladé študentky

Od dávnych časov, kedy nebezpečný ľavicový zločinec s nejasným genderovým pozadím, nosiaci nevhodný a poburujúci zostrih vlasov, ozbrojený zbraňou neslovenského pôvodu – tureckou valaškou, známy pod menom Juraj Jánošík brázdil slovenské lesy, aby úspešným bral a niktošom dával, má naša dovtedy riadne od zbytku sveta oddelená krajina veľký problém s miešaním kultúr, ktorý jedného dňa (dúfajme, že skôr ako po ďalšom dátume konca sveta stanovenom novým vydaním majského kalendára) určite povedie k degenerácií domácej kultúry, založenej na sledovaní videí mladých študentiek bilingválnych gymnázií, teda intelektuálnych autorít, jedení kebabu a slopaní hektolitrov piva, ktorú tu máme minimálne od vyhynutia dinosaurov.

Ak ste sa dočítali až sem, buďte na seba hrdí, lebo ste odolní voči sarkazmu, ničmenej okrem toho, že ste sa práve stali potencionálnymi slniečkármi, určite ste pochopili, že pokračovanie nebude o Jánošíkovi, ale o mladej študentke bilingválneho gymnázia a niektorí určite tušíte aj ktorej.

Pred pár dňami sa na internetoch objavilo zdanlivo amatérske video mladej modrookej prirodzene blonďavej dievčiny Lívie (meno latinského pôvodu znamenajúce modrastá) v stave neurovegetatívnej excitácie, ktorého témou je „analýza reklamy na chlast“, áno, ďalšia óda na čistotu rasy a národa z dielne domácich ultrapravičiarov zhrozených multikulturalizmom útočiacim na horehronie a okolité oblasti plagátom s dievčinou rasovo neakceptovateľného fototypu, navyše oblečenou v národnom dedičstve hrdých slovákov – nejakom náhodne vybratom kroji.  Video dostalo za pár dní takú sledovanosť, že by ho fuhrer Dolfi zaradil medzi wunderwaffen.

Na začiatku videa sa divák dozvie o tom, že každý človek s pigmentáciou pokožky prispôsobenou erytermálnemu príkonu UV-B žiarenia nad 5000 J/m2 v priemere je zjavný afričan, dokonca z Nigérie a modrooký blondiak je  hrdý slovák, ktorý sa do afriky netlačí preto aby im tam svojimi nadradenými génmi zničil Nigérijskú kultúru svojimi krojmi, bryndzovými haluškami a národným cítením. Kto to nechápe, ten je slniečkár, neomarxista a chce zničiť kultúru, lebo vlastne slúži samotnému diablovi, proti čomu má hrdá slovač zakročiť, podľa všetkého hádzaním dlažbových kociek po každom, kto nemá ten správny odtieň. Samozrejme nechýba definícia slniečkára, ktorého spoznáte podľa dúhového odznaku, ktorý podľa študentky symbolizuje slniečkárstvo, ergo neheterosexualitu a ľadvinky zavesenej na krku (zase som prespal najnovšie módne trendy, ale to sa u nás podivínov stáva). Toto slniečkárstvo je samozrejme pre študentku hrozbou, pretože slniečkári a  neheterosexuáli ohrozujú…..oné…..niečo….. jasné, kultúru! a to tým, že majú záľubu v ťahaní tých nedostatočne bielych afričanov a napriek tomu, že slovensko odoláva ich invázii, čochvíľa tu máme prvé transporty kultúrne neakceptovateľných krovákov, loviacich lemurov otrávenými šípmi (inspired by National geographic channel). Dievčina zjavne neexceluje z biológie, pretože vo videu po pár minútach dochádza na to, že zmiešaním hrdého slováka a čierneho nigérijčana dôjde k vytvoreniu rasy vyznačujúcej sa šedou farbou pokožky a záľubou vo vraždení, znásilňovaní a obdobných činnostiach, o ktorých sa bližšie dočítate na ktorejkoľvek propagandistickej stránke domácich hnedých fašistov. Po týchto omáčkach dievčina prichádza na tradičné hrdoslovenské „zistenie“ vyprodukované konfirmačným skreslením typickým pre fašounov, ktoré je zhodou okolností aj naplnením niektorých znakov skutkovej podstaty trestného činu  Podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti podľa §424 Trestného zákona, že vraha máme za dverami a keď nezasiahneme, zasiahne on nás.

Naozaj ma neteší, že dievčina si za tento výlev užije pozornosť orgánov činných v trestnom konaní, čo u nej povedie k ďalšiemu upevneniu viery v to, že má pravdu a systém ju chce umlčať, náckovia ju vyhlásia za mučeníčku „pravdy“, fašistom stúpnu preferencie (čo je hlavný zámer videa) a video možno povedie až k občianskym nepokojom, ale pevne dúfam, že tí, ktorí takýmto ohavným spôsobom zmanipulovali jej nedozretú osobnosť budú mať aspoň 5 minút nepríjemný pocit, alebo sa zadrhnú kebabom.

Skutočne tu máme kultúrny a morálny kolaps, na jeho zavŕšenie však nepotrebujeme slniečkárov, afričanov, ani multikulturalizmus, vytvárame ho sami, pretváraním temných fantázií hnedej propagandy na realitu za použitia thomasovho teorému.

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

01.09.2023

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 193957x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu