Založ si blog

„Def“Con 3

Odkedy veľký brat na západe zoskrutkoval prvú plechovicu s kusom plutónia veľkosti pomaranča a plechovica upiekla zaživa 150000 random obyvateľov Japonska, začala sa éra lákajúca psychopatov na stoličku, ktorej obyvateľ  obdobným plechovkám šéfuje a to z neho robí najmocnejšieho psychopata na svete. Od konca studenej vojny, kedy po sebe poškulovali dvaja psychopati obdobnej závažnosti príznakov sa zopár desiatok rokov zdalo, že uchádzačí o americkú stoličku moci nie sú až tak krvilační, aby to spôsobovalo obyvateľom zbytku Zemegule žalúdočné vredy, aj keď kvôli rope, teda čo to trepem demokracii občas poslali na blízky východ nejakú tú skautskú výpravu, ktorá pozabíjala zopár tisícok random ľudí, ale kto by neoslavoval takú demokraciu, ktorá dokáže pomocou niekoľkých konvenčných búchacích plechoviek presvedčiť zlého arabského teroristu, aby sa vybodol na pomstu za svoju vyvraždenú rodinu a navalil čierne zlato….

Lenže nastal rok 2020 a na jeho oslavu aktuálny murican psychopat No. 1 odpálil ohňostroj mieru a demokracie na najväčšiu vojenskú celebritu krajiny, kde síce nejaká tá demokracia je, ale hlavne je tam plno ropy a čo tam po tom, že tá krajina má štvrtú najsilnejšiu armádu na svete, búchacie plechovky vládu tej krajiny určite presvedčia, že ropa patrí amerike, ktorá je great again a ostatní majú povinnosť slúžiť mocnému narcistickému, egocentrickému Donniemu (ktorý má mimochodom  IQ tekvice a všetok jeho „úspech“ mu zabezpečil jeho tatino tým, že skúpil polovicu nehnuteľností v USA.).

Donnie nakládol polienka na podpálenie novej vojny a keďže jeho Ego vysoko prekračuje to, ktoré mal kedysi taký fúzkatý ujo v Nemecku, povedal si, že už to ani nebude hrať na implantáciu „demokracie“, alebo nebodaj na mierovú misiu a jednoducho nalepil na svoj twitter zopár odkazov žebrákom z blízkeho východu, že ich zrovná so zemou, lebo sa neklaňajú jeho božskej podstate a hlavne si plnia záväzky z dohody, že sa nebudú špárať v jadrovom priemysle napriek tomu, že sám Donnie si z tej zmluvy ušúľal cigaru* (Upozornenie – fajčenie spôsobuje toľko chorôb, že ak vás nezabije tlaková vlna, alebo radiácia, určite zomriete  skôr ako váš sused nefajčiar) .  (Pre tých, ktorým by to nedopínalo, tak Irán mohol byť napadnutý oveľa skôr, keby po odstúpení USA od dohody od tejto odstúpil tiež a tým by „znásilnil demokraciu“. )

Zopár krajinám konečne docvaklo, že ten veľký brat sa jednoducho len prestal pretvarovať , nie je to žiaden brat, ale vydierač a non-muricans jeho obete, zopár krajinám to ešte nedocvaklo a najväčšej Británii, aká je na sklade docvaklo, že blonďák Boris neprišiel zachraňovať kráľovstvo pred prílevom migrantov zo slovenska, ale chrániť Donnieho ekonomické impérium pred prípadným dohodnutím sa zbytku únie na ukončení miešania výbušnej kávičky známeho ako NATO.

Scenárov ďalšieho vývoja je viacero, od spamätania sa všetkých zúčastnených, cez rinčanie zbraní až po zlovestné ticho prerušované praskaním geigerových čítačov a ten posledný scenár nie je až tak nepravdepodobný, ako by bol o takomto čase pred rokom, čo už je dôvod k obavám, že si zakúsneme druhú kubánsku krízu, ktorá však neskončí happy endom, ale jadrovou zimou Každopádne sa môžme pripraviť na prudký vzostup terorizmu zo strany najrôznejších fundamentalistických organizácií a keď najedujeme veľkého Donnieho, tak aj ekonomického terorizmu, ktorý tak obľubuje.

 

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

01.09.2023

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 193648x
Priemerná čítanosť článkov: 3724x

Autor blogu