Založ si blog

Grilovanie spoločnosti

Dnes je špeciálny deň, keď si naša pinochetovská politická úderka akože verejne griluje uchádzačov o post špeciálneho prokurátora, ktorý je už prichystaný pre kandidáta, kvôli ktorého túžbe vláda zmenila zákon, aby bol práve on, teda veľký Daniel, a.k.a. ten, čo poslal na proteste vodné delá do -17 stupňov na občanov domáhajúcich sa prešetrenia kauzy „Gorila“, aby ušetril na nadčasoch pre prítomných policajtov (mimochodom som tam ako policajt bol, takže to nie je žiadna konšpiračná teória), a.k.a. Kefalos, ako ho láskyplne volajú v miestnej pseudoslobodomurárskej* (niečo ako Varehovi maltézski rytieri, jednoducho mocichtiví páni, ktorí sa hrajú na to, že sú súčasťou slobodomurárstva, ale nie sú, lebo nemajú ani šajnu, že majú murovať slobodu a nie vlastné mocenské pozície)  lóži. No a ON to samozrejme aj bude, prekvapenie sa v systéme, kde je moc viac, než občan nekoná, zato drzosť sa koná, lebo však Fico!!!

Druhá špeciálna správa dnešného dňa je, že nám minister zdravotníctva druhý krát vo svojej politickej kariére načisto prišiel o rozum (prvý krát to bolo, keď liečil jogínov duchom svätým, ale to nebolo nebezpečné pre spoločnosť narozdiel od dnešného bludu)  a to tým, že sa nechal akože inšpirovať Gréckom a chce púšťať ľudí z domu na základe SMS správy potvrdenej nejakou tou  bližšie nešpecifikovanou inštitúciou a uvažuje, že by to mohla byť polícia. Asi sa k nemu ešte od jeho kolegu Mikulca nedonieslo, že u polície už takmer nie je koho poslať do ulíc a nie ešte hľadať policajtov, ktorí budú analyzovať pohnútky občana vyjsť z domu. Ale ak sa tým pokúšal nasr*ť občanov do červena, tak sa mu darí. To je však nepravdepodobné, pravdepodobnejší dôvod je oveľa zlovestnejší a nepočíta s tým, že pánovi ministrovi šmýka remeň.

Jeden z mojich prvých výplodov na tomto blogu bol o žabe nevhodenej do horúcej vody a obsah toho článku som ani omylom nemyslel ako návod pre vládychtivých, ako urobiť z občana klbko nervov a následne otrokov.

Tak si teda zopakujme, ako sa z obyvateľstva krajiny robia poslušné ťažné zvieratá. Stane sa niečo hrozné, napríklad príde smrtiaca pandémia a nepoznáme spôsob, ako ju zastaviť. Zároveň sa objaví totalitychtivá vláda, ktorá slúži len neviditeľnej ruke Adama Smitha a peniažkom, ktoré svojou vládou dokážu „štátnici“ z krajiny nadojiť. V takomto prípade je pandémia ako dar z nebies, pretože vláda si môže presadzovať vlastné nedemokratické móresy pod zámienkou boja s „tou hnusobou“. Najprv urobí lockdown, čo je štandardný krok, ktorý vidíme všade okolo, dokonca aj v reálne demokratických krajinách. Lenže lockdown urobíme tak, aby sme občana zároveň donútili urobiť niečo, čo keď neurobí, tak asi príde o prácu, napríklad ho naženieme na Ag testovanie, kde je vyššia pravdepodobnosť, že sa nakazí, ako že bude správne diagnostikovaný (efektivita Ag testov sa pohybuje niekde okolo 30% – zdroj: trojčlenka//výsledky testovania na Slovensku za predpokladu, že PCR majú efektivitu 100%)

Takýto boj samozrejme nefunguje a reprodukčné číslo stagnuje, tak „musíme pritvrdiť“ a aby sme občana na nový normál pripravili, hodíme to do médií a čakáme, aký index nasratosti vypadne z komentárov na sociálnych sieťach. Potom sa už ináč nedá, len tie nové móresy spustiť, lebo však ľudia zomierajú a čakáme, či sa občania začnú búriť v rozpore s predchádzajúcimi nariadeniami. Keď sa začnú búriť len decentne, môžme pokračovať v schvaľovaní ďalších antisociálnych právnych noriem a keď už počet nakazených klesne, začneme postupne uvoľňovať opatrenia a občan si povie, aké je to skvelé, mať znova „slobodu“. Lenže sloboda medzičasom na pozadí boja s vírusom zmizla a už sa nedá vybojovať, pretože je to protizákonné a predsa nechceme prísť o prácu, keď je taká vysoká nezamestnanosť? Občan je ugrilovaný, korporát spokojný a vláda si môže ku korytu prizvať aj tých oligarchov, ktorých si občania priamo nezvolili za svojich zástupcov.

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

01.09.2023

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 194076x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu