Založ si blog

Vaxxeri versus antivaxxeri

Deň, kedy prvé včeličky proti Covidu úspešne prešli klinickými skúškami a rozbehli sa továrne na ich výrobu mal byť dňom, kedy ľudstvo vypieklo s týmto skoroorganizmom, ktorý si nechce dať vysvetliť, že je preňho evolučne výhodnejšie nezabiť svojho nositeľa. Lenže človek je síce najmúdrejší tvor na svete, ale ľudstvo ako celok je v podstate banda idiotov. (koho to urazilo, tan trpí psychotickou vzťahovačnosťou).

Keby ten deň bol dňom víťazstva nad vírusom, tak by to bolo super, lenže namiesto toho sa začala rozhárať informačná vojna. Na jednu stranu sa postavili tí, ktorí si buď prečítali štúdie o prínose vakcín, alebo jednoducho akceptovali, že vakcínou ich nechcú očipovať mimozemské jaštery a nechali sa pichnúť, čím celkom slušne zvýšili svoje šance, že Covid nechytia, prípadne ho budú po nakazení týždeň fŕkať z nosa. Na tú druhú, oveľa hlučnejšiu stranu sa postavili tí, ktorí „vedia“, že ich chce tajná svetovláda označkovať čipmi, ktorými ich vypne, keď nebudú poslúchať, tí, ktorí nepochopili zmysel dezinformačnej kampane niektorých zárobkuchtivých firiem, ktoré nestihli svoje vakcíny predložiť pred kontrolné orgány a v neposlednom rade tí, ktorí sa nedajú zaočkovať kvôli tupej politickej kampani domácich politikov s ktorými súcitím a želám im pevné nervy, aby svoju frustráciu prekonali, lebo tento „dôvod“ takmer odradil aj mňa, našťastie som sa nad slovenských politikov dokázal povzniesť.

Slovenskí politici nejako samých seba presvedčili, že obyvateľstvo presvedčia, že sa treba zaočkovať, lebo vakcína je SLOBODA, čo vyznieva dosť komicky v čase pravicovej polokonzervatívnej večne sa hádajúcej, životný štandard znižujúcej, ale hlavne neschopnej vlády. Dokolečka opakujúca sa mantra „Dajte sa zaočkovať“ znejúca z každého reklamného bloku zafungovala ako Alzák zo svojim pokrikom Pozeeemšťááááán, čo je podvedomý signál na okamžité prepnutie kanála. Do kampane sa nalialo toľko peňazí, že ju budú splácať ešte naši pravnuci a jej hodnota je ešte nulovejšia, ako hodnota stredoškolskej odbornej práce podpriemerného študenta obchodnej akadémie.

K dnešnému dňu máme zaočkovanosť nejakých 36%, čo je relatívne dobrý výsledok napriek šíreniu toxickej demagógie zo strany našich politikov, ale je to málo na to, aby zdravotníci oslávili Vianoce v kruhu svojich blízkych namiesto pobehovania po JIS-kách a starania sa o tých, ktorí sa nenechali zotročiť čipmi Billa Gatesa. Rýchlejšie ako očkovanie sa ale šíri na prvý pohľad nepochopiteľná nenávisť medzi zaočkovanými a nezaočkovanými, ktorá vedie nielen k vzájomným invektívam na sociálnych sieťach, ale už aj k celkom konkrétnym aktom nenávisti, od protestov proti zotročeniu vakcínou až po zákazy vstupu zaočkovaných do jednej právnickej kancelárie. Vlastne to vedie ešte ďalej. Istá oftalmologička zo Žiliny podľa médiami sprostredkovaných informácií odmieta ošetriť zaočkovaných, lebo sa niekde dozvedela, že roznášajú herpes. To, že na Slovensku zjavne duševne chorý človek s intelektom, ktorý mu nedovoľuje akceptovať, že herpes sa šíri len priamym kontaktom pracuje ako oftalmológ, má doktorát a je akože intelektuál ilustruje úroveň nášho zdravotníctva, ale máme tu aj iných „intelektuálov“, ktorí sa rozhodli svoje nafúknuté Ego rozhodiť ako vlečku hnoja po poli sociálnych sietí tým, že verejne vyhlásia, že očkovanie je vlastne samovražda. Od výživového poradcu Igora, cez milovníkov konšpiračných teórií s titulom po redaktora týždenníka T*end, od ktorého sa všetci dozvedia, že vakcína spôsobuje skoro všetkým také ťažké vedľajšie účinky, že nemajú šancu vydržať ich v zdraví.

Keďže človek je tvor spoločenský a vakcíny našu spoločnosť doslova rozčesli na dva znepriatelené tábory, ktoré sa nenávidia preto, lebo jeden sa cíti byť zotročovaný výzvami k očkovaniu a druhý sa cíti byť ohrozený potenciálnymi roznášačmi nových mutácií, bolo by vhodné zamyslieť sa nad tým, qui bono. A tí, čo z chaosu profitujú sú čuduj sa svete – naša akože rozhádaná vláda, ktorá má v tomto chaose priestor na to, aby si plnila svoje antisociálne sny o prerobení štátu na akciovú spoločnosť, ktorú vlastnia. Postupne zakopávajú demokratické princípy a zvykajú obyvateľstvo na novú dobu, v ktorej občan vzdá akékoľvek snahy o ovplyvnenie diania v krajine. V takomto chaose občanom nevadí, že vznikol precedens podľa ktorého je v našej demokratickej krajine protiústavné dožadovať sa aplikácie najposvätnejšieho nástroja demokracie – referenda, podstatné je, že Igor M. skritizoval prezidentku za to, že nechala o referende polemizovať nejaký Ústavný súd, nevadí, že v NAKA máme skupinku priamo podliehajúcu prokurátorovi Danielovi, kvôli ktorému museli zmeniť ústavný zákon, aby sa tým prokurátorom stal, nevadí, že minister vnútra bol verejne obvinený z brania úplatkov, ale vadí to, že furt niekto otravuje s očkovaním a teda očkovanie je to zlo, proti ktorému sa oplatí bojovať.

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

01.09.2023

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová povýšila a vymenovala generálov. Vyzdvihla ich pôsobenie v štruktúrach NATO

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 193728x
Priemerná čítanosť článkov: 3726x

Autor blogu