Založ si blog

Kašlite na emócie, použite mozog

Krivky nakazených hnusobou rastú, politici „sa desia“, ľudia protestujú, Občiansky tribunál oštaruje predavačky v mene slovänstva, slovenská spoločnosť sa dostáva na vrchol bezprecedentného šialenstva, ktorého autormi sú….. kto iný?…….. naši ctení politici, a.k.a. autority, a.k.a. osoby platené za to, že oblbujú občanov a slúžia korporátu.

V týchto dňoch vyššie uvedené osoby verejne „rozmýšľajú“, či urobia lockdown, alebo povinné očkovanie proti Covidu, alebo všetko naraz. Koaliční politici verejne prezentujú, ako s tým všetkým nesúhlasia, ale nedá sa svietiť, opoziční politici vykrikujú ako je očkovanie smŕŕŕŕŕť, prípadne fašistická praktika, ktorá má zotročiť občanov.

Pravdupovediac si neviem celkom dobre predstaviť, ako sa dá občan zotročiť injekciou, teda keď sa nejedná o sérum pravdy, zombie vírus, alebo obdobné zlepšováky, ktoré používajú scenáristi v lacných thrilleroch, keď im dôjdu nápady, ako by mal pokračovať dej. Viem si však veľmi dobre porovnať výkriky z tmy súčasnej opozície s tým, čo tí istí politici „garantovali“, keď vládli a vidím, do akej miery majú politici vo všeobecnosti vyvinutý zmysel pre morálku. Výsledok – politici na Slovensku sa ničím podstatným nelíšia od psychopatov a psychopati vládnu.

Dissociálna porucha osobnosti psychopatického typu je pozorovateľná na CT ako atrofia amygdaly a na MRI ako znížená aktivita amygdaly, takže je to duševná choroba s neurologickým základom, na ktorú nie sú žiadne lieky, pretože u postihnutého spôsobuje úspech a obľúbenosť, ktoré vie postihnutý ľahko využiť na ceste k svojmu životnému cieľu – vládnutiu. Nikto nevie presvedčivejšie sľubovať občanom malé Švajčiarsko v prípade zvolenia, nikto nie je viac prosociálny za rečníckym pultom a nikto nemá lepšie nápady ako vyriešiť akýkoľvek spoločenský problém, na aký si len spomeniete, teda len do chvíle, kedy vyhrá voľby.

A tak súčasní psychopati už nemusia rešpektovať, že ľudia, ktorí sú zaočkovaní, alebo prežili Covid predpokladajú, že im dá vláda zo svojimi opatreniami konečne svätý pokoj a bývalí psychopati vykrikujú, že tí súčasní psychopati sú fašisti, lebo chcú povinné očkovanie proti Covidu. Čo tam po tom, že povinné očkovanie prihodili do zákona bývalí vládnuci psychopati, čo tam po tom, že nad rámec povinného očkovanie vymysleli povinné očkovanie klientov DSS proti sezónnej chrípke, podstatné je, že očkovanie je tá vyššie uvedená SMŔŔŔŤ!!! a samozrejme fašizmus – to je dobré slovíčko na rozpútanie vášní, lebo priamo nadväzuje na debilný nápad súčasných psychopatov vymyslieť k očkovaniu heslo, že je to SLOBODA!!!, čím nasrahnevali zhruba polovicu populácie, ktorá je dostatočne vzťahovačná na to, aby si k tomu heslu dodala opozitum – Neočkovanie je otroctvo.

Jedna z definícií fašizmu hovorí o spojení korporátu a štátu za účelom ovládania obyvateľstva, čo tu máme už minimálne sto rokov a ani bývalí vládni psychopati s tým nemali žiadny problém. Súčasní vládni psychopati robia túto agendu len o čosi otvorenejšie, ničmenej bližšie súčasnému stavu slovenskej politiky je pinochetizmus, aj keď sa ľavica nezhadzuje z vrtuľníkov, len z univerzít, aby sa náhodou ľavicovosťou nenakazili študenti, ktorých by potom museli vyhlásiť za teroristov a naháňať ich ako za starého McCarthyho v USA. Našťastie je tu nová metóda prevencie snahy „niečo s tým urobiť“ a to trieštenie spoločnosti, na ktorom pracuje koalícia spoločne s opozíciou, pretože to vyhovuje všetkým psychopatom pri moci. Koaliční psychopati môžu príjmať opatrenia na podporu svojej moci, opoziční psychopati môžu burcovať slovač proti očkovaniu. V nemocniciach sa zomiera, ľudia sa bijú kvôli blbosti, zdravý rozum sa vytratil. Ľudia zošaleli a šialení ľudia sú tvárny materiál z ktorého sa dá vyrobiť čokoľvek, čo psychopati potrebujú. Stačí pár tlačoviek, pár nariadení a dve stáda presvedčené o tom, že manipulované je to druhé stádo a teda ich vodcovia sú tí správni poslušne vedľa seba kráčajú do rovnakej záhuby.

 

Mimochodom, dajte sa pichnúť a s*rte na tých psychopatov, ktorí sa hrajú na to, ako medzi sebou bojujú za vaše „dobro“. Použite zdravý rozum, nahneváte tým všetkých politikov a oberiete ich o moc. Vidle sa budú brúsiť po tom, keď si ľudia uvedomia, čo politici robia reálne a nájde sa niekto ochotný spravovať štát ako štátnik.

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

01.09.2023

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 194223x
Priemerná čítanosť článkov: 3735x

Autor blogu