Založ si blog

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna ľavicová strana)) …..

No predsa rehotal nad  bludmi, ktoré táto banda nenažrancov nahadzuje za ťažké peniaze na sociálne siete.

Zatiaľ čo politická strana, ktorú by podľa najtransparentnejšieho volebného prieskumu medzi inteligentnými ľuďmi volilo 120% najinteligentnejších slovákov vidí budúcnosť v tom, že zruší všetky zamestnanecké dane a zo zamestnancov urobí „mikropodnikateľov“ a mikropodnikateľom budú slúžiť milióny imigrantov, ktorých privítame dúhou a soľou, politická strana, ktorú by podľa prieskumu tej istej agentúry nevolil nikto inteligentný, zato by ju volilo 50% alkoholikov, mafiánov a zločincov, lebo je to zločinecko-mafiánska strana, teda podľa pani prezidentky a chlapíkov, ktorí sa z ničoho nič objavili v NAKA, aby im dokázali vinu (čo sa im nepodarilo, zato sa im podaril svetový rekord vo vzájomnom trestnom stíhaní s chlapíkmi, ktorí majú za úlohu trestné stíhanie nezbedných policajtov slúžiacich mafií, ktorých odstíhali za to, že slúžia mafií) má v úmysle dať šecko šeckým a poraziť tak infláciu, čo sa síce ešte nikomu nikdy nepodarilo, ale veď hovoríme o politike a politika je ako astrológia, len k nej netreba ďalekohľad. Medzi týmito dvomi hlavnými predvolebnými rivalmi sa vznáša celé pravicové spektrum, ktoré sa voliča pokúša presvedčiť, že zaňho bude bojovať do posledných síl. Zatiaľ čo jedni chcú poraziť Sorošovu ríšu zla, iní určite porazia hnusákov, ktorí nechcú kupovať zbrane Ukrajine. Ďalší chcú zachrániť slovakistan pred drogami z predajných automatov, iní chcú legalizovať drogy, ktoré sa dajú zohnať len od chlapíka s modrou šiltovkou na stanici. Všetci chcú svetlejšiu budúcnosť, len si ju každý predstavuje inak. To, čo majú spoločné je, že to celé vyzerá, ako Orwellova Farma zvierat.

Najväčšia sranda ale začne v momente, keď sa taký červený troll, ktorý nič nepochopil tak, ako to má pochopiť začne pod reklamami na politikov pýtať, ako to chcú urobiť, napríklad ako zabezpečiť lacnejšie potraviny v prostredí trhového hospodárstva, ako zabezpečiť lacnejšie energie, keď OPEC+ vysušili zásoby ropy tak, že zo zásobníkov môžu prechodne urobiť kúpaliská a elektrárne vlastní ktokoľvek okrem štátu, alebo ako chcú dať 5% HDP na zbrojenie bez toho, aby ich občania vysťahovaní z domov pre neschopnosť splácania hyperhypoték napichli na vidle, pretože v tej chvíli sa stane jedna z troch vecí. Buď pýtajúci sa neokrôchanec dostane okamžite BAN, lebo sa pýta a to politikovi spôsobuje rozrušenie, alebo troll dostane stovku správ s textom: “ ŠAK DO4KAJ KED SI TAN8JDEM, TY …..“od voličov politika, ktorý dostal otázku, alebo prekvapivo odpovie politik, prípadne jeho PR oddelenie, tak aby urobil dojem, že je igelitentný suterén. Po odpovedi bez hlavy a päty, zato presýtenej odbornými výrazmi nasleduje pokus trolla o argument, na ktorý politik žiada ako dôkaz relevancie dvojstranne zaslepenú randomizovanú metaštúdiu, alebo hodí po trollovi sladký BAN, ktorý je skvelý na udržanie si duševného zdravia trolla, lebo do volieb už na svojej nástenke xicht tohto politika neuvidí.

Ono by sa mohlo zdať, že sa politika dostala na vrchol stupidity len v slovakistane, smutnou realitou je, že to po kovide takto funguje všade. Pandémia posadila ľudí k počítačom, najrôznejšie rozmetače názorov (think tanky) rozorvali spoločnosť na milión názorových prúdov, ktoré sa navzájom nenávidia a začíname cítiť vietor vo vlasoch vznikajúci zrýchľovaním zjazdu po krivke kolapsu civilizácie. Možno sa v ďalekej budúcnosti budú deti učiť o tom, ako sme si paralyzovali civilizáciu bitkami o to, či má vyššiu hodnotu vegán, transsexuál, hipster, alebo nipster (čím pozdravujem trnavského richtára) a nechali sme sa zahnať na bitúnok dejín, na ktorom sme sa stali dobytkom, sudcami aj katmi.

Radšej zdaniť, ako zožrať

26.04.2024

Po najnovšom vynáleze slovakistanskej parasociálnej vlády, ktorú si pospolitý ľud slovenský zvolil v hrôze z toho, že z vodovodu potečie namiesto vody LGBTQI, hrôze z toho, že budú musieť zhruba 10 minút bojovať proti ruským „bratom“ a hrôze z všadeprítomných amerických agentov,…. teda dani z cukru, ktorá musí byť, aby sa efektívnejšie bojovalo proti [...]

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 195398x
Priemerná čítanosť článkov: 3687x

Autor blogu