Založ si blog

Bielidlo je najlepší liek

Politikovi, ktorému ide o získanie mandátu nejde vlastne o nič iné, ako o oslovenie čo najväčšieho počtu voličov a v poslednom desaťročí sme svedkami toho, ako si kandidáti všimli, že volebné právo začína tam, kde začína svojprávnosť, teda od výsledku IQ testu niekde okolo 70, čo je hraničná duševná zaostalosť. Nuž a od hranice intelektového výkonu potrebného na vyjadrenie svojich základných životných potrieb po priemerných 100 nájdeme polovicu populácie, čo je celkom slušná voličská základňa. Trend oslovovania duševne slabšej časti populácie je globálny a teší sa takej obľube, že väčšina politikov zaplatila pred voľbami milióny štrkov na vyvesenie plagátov s obrovským vysmiatym xichtom kandidáta a heslom, ktoré neobsahuje viac ako holú vetu namiesto vysvetlenia metodiky plnenie svojich sľubov, čo stačilo súčasnej vládnej koalícií v zložení: „usvedčený daňový podvodník, neusvedčený drogový barón, usvedčený podvodník s pozemkami a Rišo – anarchokapitalistický ekonóm“, teda tým, ktorí jednohlasne a trojslovne pomenovali problém a navrhli jeho riešenie (niečo v zmysle – zatočíme s korupciou, prípadne zavrieme zlodejov), aby tu teraz vládli. A to máme ešte šťastie, lebo ak by ktorákoľvek so súčasných vládnucich strán vládla samostatne, nemali by sa s kým hádať a do právnych noriem by sa dostávali koniny z dreva naplnené prekvapením, tzv. trójske koniny (nie že by už nejaké neskúšali presadiť).

Pretože máme šťastie na vládu „bojovníkov proti korupcií“, nemáme tu vládu ešte väčších kujónov, napríklad takých, akí sa vyprofilovali z tých, ktorí tu vládli predtým a všimli si, že slovač znesie takmer všetko a  neprotestuje, kým protest nezvolá v súčasnosti vládnutím zaneprázdnený plačúci premiér.  Takéto šťastie ale nemajú v USA a keďže tam neviditeľná ruka trhu vládne železnou päsťou korporátu, pomaly sa ku koncu schyľuje prvé vládnutie Donnieho – jediného amerického prezidenta, ktorému z kancelárie zobrali červený telefón, aby po ťažkom dni v práci len tak z dlhej chvíle nerozpútal globálnu jadrovú vojnu, aj keď sa o to pravidelne pokúša aspoň ostrými odkazmi ktorémukoľvek vedúckemu akéhokoľvek štátu, včetne Číny, momentálne ešte stále najsilnejšej ekonomike sveta, v ktorej si neviditeľnú ruku drží tamojší zbor papalášov v pozlátenej klietke.

A Donnie na to ide svojím povestným štýlom, ktorý si asi odpozeral v hororoch série Saw. Napríklad verejným vyhlásením, že má dostatok dôkazov o tom, že koronavírus vyvinuli v biologickom labáku v meste Wuchan „wuhan, wu-han, wu niečo“, kto by sa v tej čínštine vyznal, keď ju aj domorodci musia študovať od troch rokov. No ale hlavne odprisahal pomstu, teda pošteklil čínskeho draka na päte pierkom vytrhnutým z krídla Orla bielohlavého. Keby bol Donnie len sadistický diktátor, bolo by to celkom pochopiteľné, že sa chce konečne dostať k svojmu milovanému červenému telefóniku hlavného veliteľa US army, lenže on chalanisko asi v rannom detstve spadol na hlavičku a tak si pred svojím bojovým pokrikom opomenul overiť, či to laboratórium náhodou nie je tak trocha americké. Labáčik stupňa ochrany  BSL-4 je totiž súčasťou medzinárodného systému rýchlej reakcie proti epidemickým patogénom a bol postavený s mastným príspevkom nadácie Gatesovcov,  Galvestonského národného labáka, kanadskej vlády a texaskej univerzity, teda samých komunistických nepriateľov ameriky v roku 2003 po tom, ako sa v Číne okotila prvá verzia vírusu SARS (áno, koronavírus je verzia práve tohto patogénu, preto sa mu nadáva SARS CoV-2). Keďže Donnie o tom zjavne netuší doteraz, bude žiadať od Číny odškodné, lebo inak bude vojna (obdoba lúpežného prepadnutia banky s ospravedlnením, že lupičoví rodičia prišli v tej banke o úspory, pretože si nevšimli ročné priemerné náklady na úver, ktorý si zobrali na vianočné darčeky).

BTW: spomenul som už, že verzia s únikom mutantného vírusu z laboratória je ešte stále zo všetkých nanepravdepodobnejšia?

Keď už starý oranžovovlasý prezident, ktorý nepochybne vyhrá aj ďalšie US prezidentské voľby, pretože jeho protikandidát má srandovné meno vytasil svoje najmocnejšie slová na svete proti relatívne ťažko uveriteľnému páchateľovi pandémie, stihol fakticky zrušiť svetovú zdravotnícku organizáciu za to, že mu oponovala v názoroch, podarilo sa mu verejne vystúpiť s prejavom, kde svojej voličskej základni, teda jedincom s IQ od 70 do 100 prezradil, že čínsky mor sa dá vyliečiť chlastaním bielidla, alebo dezinfekčného prípravku a hádajte čo?

Pretože je najmocnejší prezident na svete, tak predsa nemôže hovoriť hovadiny a teda logikou jeho voličov má pravdu a hor sa chlastať bielidlo….. 50 obetí – nič hrozné, ale obeťami sú len tí, ktorí zvládli tieto dobroty prehltnúť neriedené a ktovie koľko američanov si dodnes cvrkne trochu bielidla do piva.

Americký prezident je len jeden z mála vzácnych prípadov, keď v idiokracii vládne jeden z idiotov, obvykle sú politici na tejto ideologickej ceste prešpekulovaní psychopati a ich hlavným cieľom je premeniť spoločnosť na stádo, ktoré nie je problém ovládať cez médiá. Deje sa to aj u nás, takže pozor na svoj kritický úsudok, lebo podľahnúť dezinformačným bludom je jednoduchšie, ako si myslíte. Stačí keď vás šokujúca správa osloví a už sa zamotávate do pavučín konšpiračných teórií bez logického základu, ponoríte do ezotericko-politického bahna a  zaručenej „praudy“, ako ju prezentuje vocca Marián so svojimi čipmi v očkovacej látke o ktorých už vie napriek tomu, že očkovacie látky sa nedostali ešte ani do druhej fázy klinických testov.

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

01.09.2023

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 194030x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu