Založ si blog

Vakcína pre hrdinov pracujúcej triedy

Vláda sa nám začína konečne rozkladať a keby sa náhodou nerozložila, občan jej má už plné zuby a ako dobrí záhradníci vedia, keď sa kompost nechce rozložiť, treba mu pomôcť vidlami. Ale slovač je pracovne tak vyťažená, že radšej počká na teplejšie dni, ktoré by mali procesu rozkladu vlády pomôcť aj bez násilností, zvlášť keď je pred nami špeciálny lockdown na ktorého vynucovanie si vláda požičala starý totalitný trik – zriadenie tajnej poriadkovej polície. Ona si vláda tých totalitných trikov požičala vlastne už toľko, že je od totalitnej vlády takmer na nerozoznanie až na to, že v totalitných vládach nebývajú vládne krízy. Tak dúfajme, že sa vláde podarí premena na neškodné hnojivo skôr, ako sa jej podarí prevziať moc nad akademickou pôdou.

Vláda sa nám začala rozpadať po tom, ako náš pán premiér Igor, zvaný bláznivý objednal a nechal doviezť podľa zverejnených štúdií celkom fajn vakcínu, ktorá síce je fajn podľa štúdií, ale nie je fajn, čo sa týka administratívneho procesu európskych schvaľovacích orgánov, lebo si ju zlý červený Rus nedal schváliť a ešte si dovolil ju aj predávať. Pamätáte si ešte, ako nám v októbri masírovali mozgy s tým, že akonáhle bude nejaká vakcína úspešne po klinických skúškach, v tom momente je po Covide a všetci budeme tancovať v parkoch a na námestiach, ako keď skončila druhá svetová vojna? Rozprávka to bola pekná, lenže v realite tu máme kapitalizmus a v rámci neho mocenský boj farmakorporácií o zisk z predaja práve tej ich úplne najsamlepšej vakcíny na svete. Kto dá viac, ten dostane prvý a kto sa spolieha na nejakú srandovnú úniu, ten má smolu. Navyše tu máme dva kapitalizmy, západný a východný, čo je spôsobené potrebou kapitalistov zarábať na predaji zbraní, ktoré „nás“ ubránia pred „nimi“, v tomto prípade konkrétne tými zlými boľševikmi, ktorí si dovolili vyvinúť vakcínu, ktorú ponúkajú na nepriateľskom západnom trhu, kde oberajú o zisky „naše“ farmafirmy.

Prvú výbornú vakcínu od firmy s dlhoročnou skúsenosťou s výrobou tabletiek na štartovanie vercajchu si predkúpil Izrael a okrem toho, že už si môžu vyskakovať, lebo majú zaočkované kritické množstvo ľudí, kúpil aj niečo navyše, aby mohol vakcínou obdarovať svojich kamarátov. Potom bola schválená o niečo menej výborná, ale stále obstojná vakcína, ktorá má výhodu v ľahšie dosiahnuteľnej skladovacej teplote, ktorá sa dostala už aj do krajín, ktorých vlády si nevšimli, že máme ten kapitalizmus a majú kupovať, kým je ponuka vyššia ako dopyt. Potom Igor objednal ten nepriateľský zlý červený komunistický produkt, napriek tomu, že US friendly časť vlády v záujme nekúpy ruskej vody z močiara protestovala tak intenzívne, až niektorí jej poslanci od jedu hodili svoj mandát do smetiaka dejín a vládna kríza konečne začala, takže ruskej vakcíne patrí moja veľká vďaka.

Trvalo len pár hodín od dovezenia tejto nezbednej vakcíny a už špekulujeme, že ju vrátime späť, lebo sme ju nedopatrením kúpili od znepriatelenej mocnosti a vlastne však ju nemáme zaregistrovanú, čo je dôvod na odmietnutie od pragmatickejšie zmýšľajúcich rozhodovačov a trvalo len pár hodín na to, aby sa do médií naliala PR agenda úplne najlepšej správy pre Slovensko, schválenie úplne najonakvejšej vakcíny na Covid pre Slovensko, ktorou Slovensko musí očkovať, lebo je úplne super – vakcíny s biednou účinnosťou (a takmer žiadnou účinnosťou na mutanta, ktorý si zo Slovenska urobil svoju liaheň), od známeho výrobcu šampónov, ktorá je primárne určená pre krajiny tretieho sveta a na zastavenie progresie pandémie ňou treba zaočkovať 95% populácie. (V skutočnosti je jej účinnosť rovnaká, ako u prvej dávky ktorejkoľvek „panskej“ vakcíny, len je narozdiel od nich jednodávková a určená na vakcináciu spôsobom- príde lekár do osady, zaočkuje domorodcov a seruste) Je to výborná správa a konečne budeme všetci opichaní, samozrejme v prípade, že budeme chcieť, lebo demokracia sa na západe ctí. No neviem ako vy, ale ja tomu, že sa 95% populácie nechá zaočkovať vakcínou s účinnosťou nejakých 65% príliš neverím. Ale verím tomu, že ak túto demokratickú ponuku slovač odmietne, budeme mať lockdown do dňa, kedy táto vláda ukončí riadne volebné obdobie.

Snaha našej nie až tak úplne netotalitnej vlády o fintu s očkovaním vakcínou pre krajiny tretieho sveta reflektuje to, čo si o nás vládnuca kasta myslí a za čo nás má. Slováci sú pre demokraticky zvolenú vládu občania druhej kategórie, ktorí majú povinnosť vylepšiť zisk firmy, ktorá vývoj poriadnej vakcíny jednoducho nezvládla, ale má styky a tie zarábajú lepšie, ako účinnosť ergo kvalita. Len nedávno niekto zistil, že panské krajiny nás kŕmia potravinami druhej kategórie, zatiaľ čo naše produkty prvej kategórie lacno vykupujú a teraz máme jasať, že dostaneme vakcínu druhej kategórie a určite si sami budeme môcť aj za to, že sa nepodarilo zaočkovať dosť ľudí na to, aby to pomohlo v boji proti „tej hnusobe“…. do psej matere.

Nestrieľaj blížneho svojho

28.12.2023

Ani tohtoročné Vianoce sa nezaobišli bez úspešného pokusu samozvaného teroristu o zapísanie sa do dejín krviprelievania a tentokrát šialený masový vrah udrel tak blízko územia Slovakistanu, až to v nejednom vyvolalo úzkosti. Zdeformované médiá hnané túžbou po senzácii začali „informovať“* (*špekulovať bez štipky morálky) o tom, kto a čo vlastne ten [...]

Nepýtaj sa politikov, ako to chcú urobiť

01.09.2023

Blížia sa voľby a čo iné by uvedomelý občan koncom uhorkovej sezóny vo voľnom čase robil, než sa kochal nadrozmernými vyhladenými xichtmi psychopatov, ktorí chcú moc, teda čo to trepem, vážených politikov, ktorí sa uchádzajú o dôveru voliča, opatrenými jednoduchými štekmi o tom, prečo sú tí praví (a nie tí ľaví)(( v skutočnosti do volieb nekandiduje ani jedna [...]

Nejasná správa o konci sveta 2022

18.12.2022

Po tom, ako sme si všetci okrem číňanov vytvorili imunitu voči nepodarenej repríze španielskej chrípky s totálne škaredým menom a pár mesiacov sme sa tešili, že dobre bude, ako náš duševne chorý, toho roku z dôvodu prevalenia sa vyhandlovaného titulu už len minister financií hlásal, Voloďa z „Medveďova“ nadobudol podozrenie, že sme tu všetci homosexuálni [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

stefan4exocet

Ľudia nevedia čo sa deje a nevedia ani to, že to nevedia. (Chomsky)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 194093x
Priemerná čítanosť článkov: 3733x

Autor blogu